Новини

Останні події


«Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

«Приготування котлетної  маси та напівфабрикатів з неї»

24.02.2021року у групі №6 (професія «Кухар; Кондитер», I курс), відбувся відкритий урок на тему: «Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї», який провела майстер виробничого навчання Нечет Світлана Петрівна. Головною метою уроку було навчити учнів технологічно правильно готувати котлетну масу та формувати згідно вимог такі напівфабрикати: биточки, котлети та шніцель.

Щоб перевірити знання учнів на початку уроку було проведено інтерактивну гру у Quizizz. Діти її виконувати у своїх телефонах, що спонукало до активної роботи, кожен намагався виконати її краще.

В ході уроку майстром в/н продемонстровано виконання таких прийомів як відбивання, формування, панірування та перекладання готових напівфабрикатів у лоток. При демонстрації вправ велася бесіда з учнями, щоб сконцентрувати їх увагу для кращого опанування матеріалу. Під час показу вправ майстер в/н звертала особливу увагу на організацію робочого місця, дотримання правил санітарії і гігієни та правил з безпеки життєдіяльності. На уроці учні брали активну участь в обговоренні нового матеріалу, навчались правильно формувати напівфабрикати та користуватись інвентарем. Під час цільових обходів Світлана Петрівна контролювала правильне виконання вправ та надавала допомогу учням у формуванні виробів.

Урок виробничого навчання пройшов у активній формі, розвинув в учнів вміння та навички з формування н/ф та їх панірування.

 

 

 

<< Повернутися на попередню сторінку