Новини

Останні події


Майстер–клас по приготуванню імбирних пряників

Майстер–клас по приготуванню імбирних пряників

На день Святого Миколая майстер виробничого навчання  Нечет Світлана Петрівна провела з учнями групи № 62, «Кухар; Кондитер», майстер–клас  по  приготуванню імбирних пряників.

Рецепт цієї випічки вже протягом довгого часу є досить популярним в західних країнах. В Україні такі солодощі теж з кожним роком стають все більш затребуваними. Популярність таких пряників, крім оригінального смаку, пояснюється тим, що їх невід’ємною частиною є яскравий розпис глазур’ю. Тож під час майстер–класу майстер звернула увагу на правила користування кондитерським  мішком та правилами малювання глазур’ю по кондитерських виробах, далі повинна працювати їх художня фантазія.

Незважаючи на те, що справа це досить тривала і трудомістка, сам процес є творчим і буквально затягує. Учні з великим захопленням прикрашали своє чарівне печиво: це  миколайчики, зірочки, сердечка,квіточки,сніжинки та інше. Кожен хотів щоб його витвір  був кращим. Та у всякій справі завжди є активніші та здібніші.  Тож хочеться відзначити роботи таких учнів : Івасюк Яни,  Галавури Анжеліки, та Мордика Вадима.

Молодці!

Отже, якщо ви хочете здивувати своїх близьких, або гостей смачною, оригінальною і яскравою випічкою, то спробуйте приготувати  імбирні пряники. Вам сподобається.

майстер в/н: Світлана Нечет.

 

 

 

 

 

 

 

<< Повернутися на попередню сторінку