«Приготування напівфабрикаті з січеної маси»

Скринька власних напрацювань


 

«Приготування напівфабрикаті з січеної маси»

 

Тема розділу: «Механічна кулінарна обробка м`яса, м`ясопродуктів сільськогосподарської птиці, субпродуктів та приготування напівфабрикатів.

Тема уроку: «Приготування напівфабрикаті з січеної маси»

Картка – завдання№8

Iваріант

(дати письмово повну відповідь на запитання)

        1.  Для чого напівфабрикати перед паніруванням змочують у льєзоні?

       2. Яку форму мають такі напівфабрикати:

  • січеники полтавські;
  • биточки старовинні;
  • ковбаски львівські.

 

Картка – завдання№8

II варіант

(дати письмово повну відповідь на запитання)

  1. Перерахуйте і запишіть основний набір сировини і послідовність приготування січеної маси?
  2. Для чого до нежирного котлетного м`яса додають внутрішній жир     або сало шпик?