Новини

Останні події


Профорієнтаційна робота: «Вибір професії – дорога майбутнього»

Профорієнтаційна робота: «Вибір професії – дорога майбутнього»

«Вибір професії – дорога майбутнього»

У цей надскладний час однією з головних задач країни є допомогти людям здобути знання і навички, яких потребує сучасний ринок праці, а бізнесу - подолати проблему дефіциту фахівців.

Тож, щоб допомогти випускникам у виборі професії, 24 травня на базі комунальної установи «Запорізький обласний центр молоді» Запорізької обласної ради відбувся обласний профорієнтаційний захід «Вибір професії – дорога майбутнього» для учнів закладів загальної середньої освіти Запорізької області.

Наш центр також узяв участь у цьому надзвичайному заході. Головною нашою метою було представити свій заклад так, щоб зацікавити учнів не тільки обрати профтехосвіту, а прийти навчатись саме до нас. Моїм задумом було провести майстер-клас на тему «Льодяники з ізомальту». Я їх виливала на круглу силіконову форму, у металеві формочки та на вафельну харчову печатку. Послідовність приготування ви зможете переглянути у моєму відео (відео додається). Також з ізомальту вилила вазу для солодощів, сферу та напівсферу, але з технологією їх виготовлення ми з вами будемо знайомитися на уроках виробничого навчання.

Ласкаво просимо випускників шкіл здобувати професію «Кухар; кондитер» до Федорівського ЦПО! Упевнена, що вам сподобається

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Повернутися на попередню сторінку