Технологічні карти
2.«Юшка картопляна з макаронними виробами»
4 . «Борщ з картоплею та капустою»
8 . «Каша гречана розсипчаста»
10 . «Салат із свіжих томатів»
11. «Салат із білоголової капусти»
13. Запіканка рисова, манна, пшенична, пшоняна.
17. Присканці (оладки) з яблуками
19. Інструкційно-техгологічна карта « Приготування сметанних соусів »
20. Технологічна карта «Приготування молочних соусів »
21. Технологічна карта «Приготування соусу білого основного та його похідних»
22. Технологічна карта «Приготування соусу червоного основного та його похідних»
23. Технологічна карта "Приготування заправки для салатів"
24. Техгологічна карта "Приготування солодких соусів"
25. Технологічні карти «Приготування каш різної консистенції»
26. Технологічні карти «Приготування страв із каш»
27. Технологічна карта «Приготування страв із бобових та макаронних виробів»
28. Технологічні карти на тему: «Приготування варених, припущених та тушкованих рибних страв»
29. Технологічні карти на тему: «Приготування страв із змаженої та запеченої риби та морепродуктів»
30. Технологічні карти на тему: «Приготування страв із рибної та котлетної маси»
31. Технологічні карти на тему: «Приготування страв з відварного і припущеного м’яса, птиці»
4. Меренговий торт «Новорічна ялинка»
5. МЕРЕНГОВИЙ ТОРТ З полуницею
9. Желейний сироп для покриття ягід.
15. Приготування лимонної начинки.
17. Приготування крему "Пломбір".
19. ПРИГОТУВАННЯ КРЕМУ « ШАРЛОТ»
23. Крем-сир для вирівнювання тортів.