Технологічні карти

Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Технологічні карти

 

Професія  «Кухар»

 

 

1. «Юшка овочева»

2.«Юшка картопляна з макаронними виробами»

3.«Юшка картопляна з крупою»

4 . «Борщ з картоплею та капустою»

5. «Вареники з картоплею»

6. Вареники ліниві з сиром

7. «Каша манна молочна»

8 . «Каша гречана розсипчаста»

9 . «Макарони відварні»

10 . «Салат із свіжих томатів»

11. «Салат із білоголової капусти»

12. Салат "Весна"

13. Запіканка рисова, манна, пшенична, пшоняна.

14. Омлет натуральний

15. Яєчня з гарніром

16. Млинці на кислому молоці

17. Присканці (оладки) з яблуками

18. Салат із свіжих огірків

19. Інструкційно-техгологічна карта « Приготування сметанних соусів »

20. Технологічна карта «Приготування молочних соусів »

21. Технологічна карта «Приготування соусу білого основного та його похідних»

22. Технологічна карта «Приготування соусу червоного основного та його похідних»

23. Технологічна карта "Приготування заправки для салатів"

24. Техгологічна карта "Приготування солодких соусів"

25. Технологічні карти «Приготування каш різної консистенції»

26. Технологічні карти «Приготування страв із каш»

27. Технологічна карта «Приготування страв із бобових та макаронних виробів»

28. Технологічні карти на тему: «Приготування варених, припущених та тушкованих рибних страв»

29. Технологічні карти на тему: «Приготування страв із змаженої та запеченої риби та морепродуктів»

30. Технологічні карти на тему: «Приготування страв із рибної та котлетної маси»

31. Технологічні карти на тему: «Приготування страв з відварного і припущеного м’яса, птиці»

 

         Професія  « Кондитер » 

 

1. "Кіш"

2. Ідеальне тісто для піци.

3. Бенто – торт «Тірамісу»

4. Меренговий торт «Новорічна ялинка»

5. МЕРЕНГОВИЙ ТОРТ З полуницею

6. Меренговий рулет

7. Чізкейк "Нью-Йорк"

8. Макарон

9. Желейний сироп для покриття ягід.

10. Мусовий торт

11. Мусові тістечка.

12. Торт «Молочна дівчинка»

13. Приготування ганашу.

14. Солона карамель

15. Приготування лимонної начинки.

16. Сироп для просочування.

17. Приготування крему "Пломбір".

18. КРЕМ   « ГЛЯС »

19. ПРИГОТУВАННЯ КРЕМУ « ШАРЛОТ»

20. Карамельний крем

21. Крем- чіз на вершках

22. Шоколадний крем

23. Крем-сир для вирівнювання тортів.

24. Крем - мус.

25. Полуничний крем-мус.

26. Полуничний компоте.

27. Холодний чізкейк

28. Шоколадний бісквіт

29. Шифоновий бісквіт

30 . Шоколадно-медове тісто.

31 . Бісквітний торт « Снікерс »

32. Бісквітний торт « Орео »

33 . Шоколадний медівник.

34. Торт "Полуничний пломбір"