Кухонні штучки: лайфхаки, про які знає не кожна господиня


 

         Правила зберігання бісквіту.

 

                     

1. Після того, як дістали бісквіт із духовки, залиште його у формі на 10-15 хвилин. Потім витягніть з неї бісквіт і охолодіть при кімнатній температурі.
2. Перед тим, як покласти бісквіт у холодильник, його необхідно загорнути у харчову плівку. Зберігати запакований бісквіт у холодильнику можна протягом 3-5 днів при температурі не нижче +4 °C.
3. Якщо зберігати бісквіт в умовах кімнатної температури, то термін зберігання 2-3 дні.
4. У морозильній камері зберігати бісквіт можна 2 місяці. Щоб його розморозити, бісквіт дістають з морозильної камери і рекомендується спочатку покласти на 30 хвилин у холодильник а потім залишити при кімнатній температурі ще на 30 хвилин.