Охорона праці з професії: «Кухар; Кондитер»

Бережися- не обпечися


 

Інструкції з охорони праці, 

професія:«Кухар; Кондитер»

 

3-ПБ в майстернях

11-ПБ при проведені практичних занять з професії Кухар-кондитер

67 OП при проведенні виробничого навчання при роботі в овочевому цеху

68 OП для учнів при проведенні виробничого навчання в кондитерському цеху

69 ОП при експлуатації пекарської шафи

70 ОП механічна кулінарна обробка м’яса, м’ясних продуктів та обробка птиці і дичини

71 ОП для кухаря

72 OП для учнів при проведенні виробничого навчання при роботі в гарячому цеху

73 ОП при експлуатації електросковороди

74 ОП при експлуатації електричних плит

75 ОП при експлуатації тісторозробних машин

76 OП під час роботи на варочних котлах

77 OП під час роботи на хліборізці

79 OП для учнів при митті столового та кухонного посуду

82 ОП для учнів при роботі в м’ясному цеху

105 ОП при роботі з електричним водонагрівачем

106 ОП при користуванні холодильником

109 ОП під час роботи з міксером

110 ОП під час роботи з м’ясорубкою

111 ОП під час роботи з універсальною різалкою