Кухонні штучки: лайфхаки, про які знає не кожна господиня


 

Лайфхаки від досвідчених шеф-кухарів.

 

 

 

1. Якщо ви смажите котлети для бургера, зробіть поглиблення посередині. Так м'ясо просмажиться швидше

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.Щоб відрізати ідеальний шматок торта, потримайте ножа під гарячою водою. Тоді ніж не застрягатиме і не прилипатиме до торта

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Встроміть пульверизатор в лимон, щоб зробити спрей з лимонним соком.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Щоб ніж не ковзав під час різання, закріпіть на рукоятці кілька канцелярських гумок.

 

 

 

 

 

 

 

 

5.Чим тонша шкірка у лимона, тим він кисліший.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.Щоб сосиска просмажилася рівномірно зовні та всередині, зробіть на ній невеликі надрізи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.Щоб перевірити чи свіже яйце, зверніть увагу на цілісність мішечка навколо жовтка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.Розрізаний торт не зачерствіє, якщо поставити в місця розрізу шматочки хліба та закріпити їх зубочистками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.Скільки хвилин варити яйця круто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.Зелень краще зберігати у фользі, так вона залишиться свіжою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.Щоб приготувати бездоганний бекон, покладіть м'ясо на фольгу. Розігрійте духовку до 204 градусів та поставте на 12 хвилин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.Щоб розігріти піцу так, ніби її щойно приготували, просто збризніть її водою та розігрійте у духовці

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.Розрізайте стейк вздовж волокон. Так м'ясо не кришиться і вийде рівними шматками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.Щоб повністю вмочити печиво в молоко і не забруднити пальці, використовуйте виделку.