Кухонні штучки: лайфхаки, про які знає не кожна господиня
Лови основні правила вирівнювання торта: ⠀
1. Торт має бути стабільний і вистояний в холодильнику 5 годин;
2. Готуємо стійкий крем на основі масла, шоколаду чи крем-сиру;
3. Злегка вимішуємо крем лопаткою, щоб позбутись бульбашок повітря;
4. Спершу покриваємо торт чорновим шаром і ставимо в холодильник на 10 хвилин – так зберемо всі крихти і вони не потраплять у фінішне покриття;
5.Використовуємо шпатель для боків торта та спатулу (вигнутий шпатель з ручкою) для його поверхні;
6. Шпатель до торта притискаємо легко – крем треба притиснути, а не зібрати;
7. Після кожного руху інструменти очищуємо до чаші та серветкою;
8. На останньому етапі нагріваємо шпатель у гарячій воді, витираємо рушником і ще раз проводимо по поверхні – так отримаємо максимально гладку поверхню.
⠀
Крім того, важливо всі інструменти підготувати на столі заздалегідь