Технологічні карти
2.«Юшка картопляна з макаронними виробами»
4 . «Борщ з картоплею та капустою»
8 . «Каша гречана розсипчаста»
10 . «Салат із свіжих томатів»
11. «Салат із білоголової капусти»
13. Запіканка рисова, манна, пшенична, пшоняна.
17. Присканці (оладки) з яблуками
19. Інструкційно-технологічна карта « Приготування сметанних соусів »
20. Технологічна карта «Приготування молочних соусів »
21. Технологічна карта «Приготування соусу білого основного та його похідних»
22. Технологічна карта «Приготування соусу червоного основного та його похідних»
23. Технологічна карта "Приготування заправки для салатів"
24. Техгологічна карта "Приготування солодких соусів"
25. Технологічні карти «Приготування каш різної консистенції»
26. Технологічні карти «Приготування страв із каш»
27. Технологічна карта «Приготування страв із бобових та макаронних виробів»
28. Технологічні карти на тему: «Приготування варених, припущених та тушкованих рибних страв»
29. Технологічні карти на тему: «Приготування страв із змаженої та запеченої риби та морепродуктів»
30. Технологічні карти на тему: «Приготування страв із рибної та котлетної маси»
31. Технологічні карти на тему: « Приготування страв з відвареного та припущеного м'яса, птиці
32. Технологічні карти на тему: «Приготування страв змажених з м'яса та птиці»
33. Технологічні карти на тему: « Приготування тушкованих страв з м'яса, птиці та субпродукти »
34. Технологічні карти на тему: «Приготування запечених страв із м'яса, птиці та субпродуктів»
35. Технологічні карти на тему: «Приготування страв із котлетної та січеної маси м'яса та птиці»
38. Технологічні карти на тему: «Приготування галушок із прісного тіста»
39. Технологічні карти на тему: «Приготування локшини домашньої»
40. Технологічні карти на тему: «Приготування прісного тіста та налисників з нього»
4. Меренговий торт «Новорічна ялинка»
9. Желейний сироп для покриття ягід.
15. Приготування лимонної начинки.
17. Приготування крему "Пломбір".
19. ПРИГОТУВАННЯ КРЕМУ « ШАРЛОТ»
23. Крем-сир для вирівнювання тортів.