Технологічні карти

Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Технологічні карти

 

Професія: «Кухар»

 

 

1. «Юшка овочева»

2.«Юшка картопляна з макаронними виробами»

3.«Юшка картопляна з крупою»

4. «Борщ з картоплею та капустою»

5.«Вареники з картоплею»

6.«Каша манна молочна»

7. «Каша гречана розсипчаста»

8. «Макарони відварні»

9. «Салат із свіжих томатів»

10. «Салат з білоголової капусти»

11. Салат «Весна»

12. Запіканка рисова, манна, пшенична, пшоняна.

13. Омлет натуральний

14. Яєчня з гарніром

15. Млинці на кислому молоці

16. Присканці (оладки) з яблуками

17. Салат із свіжих огірків

 

         Професія:  «Кондитер»

 

1. «Кіш»

2. Ідеальне тісто для піци.

3. Бенто - торт «Тірамісу»

4. Меренговий торт «Новорічна ялинка»

5. МЕРЕНГОВИЙ ТОРТ  З ПОЛУНИЦЕЮ

6. Меренговий рулет

7. Чизкейк «Нью-Йорк»

8. Макарон

9. Желейний сироп для покриття ягід.

10. Мусовий торт

11. Мусові тістечка.

12. Торт «Молочна дівчинка»

13. Приготування ганашу.

14. Приготування лимонної начинки.

15. Приготування крему «Пломбір».

16. КРЕМ  „ГЛЯСЕ”

17. ПРИГОТУВАННЯ  КРЕМУ „ШАРЛОТ»