Вершкове масло 82% - 300 г
Цукрова пудра - 190 г
Борошно - 500 г
Мигдалеве борошно - 60 г
Яйця - 100 г
Ванільний цукор - 1 ч. л.
Сіль - 0,5 ч.л.
1. Вершкове масло кімнатної температури перетерти з цукровою пудрою силіконовою лопаткою.
2. Яйця перемішати виделкою і додати до вершкового масла з цукровою пудрою.
3. Перемішати до однорідності.
4. Додати ванільний цукор, сіль, просіяне мигдалеве та пшеничне борошно.
5. Замісити тісто, перевірити на однорідність.
6. Розкатати тісто між двома пластами пергаменту і покласти в холодильник на 4 години.
7. Випікати при температурі 160°C до золотого кольору (приблизно 15 хвилин) з конвекцією
Печиво - 180 г
Коричневий цукор - 20 г
Мигдалеве борошно - 40 г
Вершкове масло 82% - 55 г
1. Охолодити печиво до кімнатної температури.
2. Розтопити вершкове масло і дати охолонути.
3. Зробити крихту з печива скалкою між двома аркушами паперу або руками.
4. Перемішати пісочну крихту з мигдалевим борошном, цукром та вершковим маслом.
5. Перемішайте масу руками і перевірте, щоб вона ліпилася.
6. Приготуйте форму для запікання, Застеліть дно пергаментом.
7. Сформуйте основу, товщина стінок повинна бути рівномірною - 5 мм, висота - 6-8 см.
8. Поставте форму з пісочною основою на 15 хвилин в морозильну камеру.
Крем-сир - 530 г
Вершки 30%- 130 г
Цукор - 130 г
Яйця - 75 г
Жовтки - 3 шт.
Кукурудзяний крохмаль - 27 г
1. Перемішати крем-сир силіконовою лопаткою до однорідності і додати вершки.
2. Вимішати обережно.
3. Додати цукор і перемішати обережно до однорідності.
4. В окремій тарі перемішати яйця і жовтки.
5. Ввести в сирну суміш і перемішати до однорідності.
6. Ввести через сито кукурудзяний крохмаль і делікатно перемішати.
7. Залишити сирну суміш відпочивати на 10-15 хвилин.
8. Перелити сирну масу в форму з пісочною основою і поставити в духову шафу при температурі 140 °C без конвекції з паровою банею на 2 години.
9. Через 2 години вимкнути духову шафу і не відкривая двері, залишити чизкейк до повного вистигання (приблизно 3 години).
10. Дістати чизкейк з духової шафи і поставити в холодильник на 4-6 годин, не дістаючи з форми.
11. Дістати чизкейк з форми, зняти обережно пергамент і покласти на тарілку.