Новини

Останні події


Участь у онлайн-курсі "Сучасний кондитер"

Участь у онлайн-курсі "Сучасний кондитер"

З 13  по 27 червня 2024 року в Центрі освіти дорослих  "Перший" проходив онлайн-курс "Сучасний кондитер", на який я теж зареєструвалась, щоб здобути нові знання та навички на практиці  готувати  та оздоблювати  сучасні десерти та кондитерські вироби. Це портрібно для того, щоб під час уроків з виробничого навчання давати здобувачам освіти нові сучасні рецепти - це не тільки дасть їм знання а і створить уроки виробничого навчання цікавішими , бо час не стоїть на місті, тому потрібно іти в ногу з ним , щоб практиканти на виробничій практиці змогли себе відчувати впевнено , знати і володіти новими сучасними термінами та вміли готувати сучасні кондитерські вироби.

Програмою онлайн-курсу було заплановано такі теми:
Тема 1. ВСТУП .  Меренговий рулет та меренговий торт різної форми
Тема 2. Makaron
Тема 3. Чизкейк «Нью-Йорк»
Тема 4. Кіш.
Тема 5. Бенто-торт «Тирамісу»
Тема 6. Мусовий торт та порційні мусові тістечка.

Тематика була дуже цікава, пізнавальна, потрібна, на часі та насичена, отримали дуже багато нових знань, якими будемо ділитися з нашими учнями.

Контрольними роботами було: приготувати два вироби на вибір із даних тем і надати на первірку фото або вфдео його приготування. Моіми роботами були :  1. "Вишневий кіш з кремом - суфле" 2. "Мусові тістечка". Після завершення курсу і здачі завдань було надано сертифікат, тож хочу порадити записуватись на курси і здобувати нові та потрібні знання та вміння.

 

 

 

 

 

          

<< Повернутися на попередню сторінку