З 13 по 27 червня 2024 року в Центрі освіти дорослих "Перший" проходив онлайн-курс "Сучасний кондитер", на який я теж зареєструвалась, щоб здобути нові знання та навички на практиці готувати та оздоблювати сучасні десерти та кондитерські вироби. Це портрібно для того, щоб під час уроків з виробничого навчання давати здобувачам освіти нові сучасні рецепти - це не тільки дасть їм знання а і створить уроки виробничого навчання цікавішими , бо час не стоїть на місті, тому потрібно іти в ногу з ним , щоб практиканти на виробничій практиці змогли себе відчувати впевнено , знати і володіти новими сучасними термінами та вміли готувати сучасні кондитерські вироби.
Програмою онлайн-курсу було заплановано такі теми:
Тема 1. ВСТУП . Меренговий рулет та меренговий торт різної форми
Тема 2. Makaron
Тема 3. Чизкейк «Нью-Йорк»
Тема 4. Кіш.
Тема 5. Бенто-торт «Тирамісу»
Тема 6. Мусовий торт та порційні мусові тістечка.
Тематика була дуже цікава, пізнавальна, потрібна, на часі та насичена, отримали дуже багато нових знань, якими будемо ділитися з нашими учнями.
Контрольними роботами було: приготувати два вироби на вибір із даних тем і надати на первірку фото або вфдео його приготування. Моіми роботами були : 1. "Вишневий кіш з кремом - суфле" 2. "Мусові тістечка". Після завершення курсу і здачі завдань було надано сертифікат, тож хочу порадити записуватись на курси і здобувати нові та потрібні знання та вміння.