Закладка кількості продуктів крему для вирівнювання торта для тортів різного діаметру.

Кухонні штучки: лайфхаки, про які знає не кожна господиня


 

Рецепт крему для вирівнювання торта


(висота торта12-14 см)

◦ Діаметр 14 см:


Вершкове масло 82% — 115 г
◦ Білий шоколад (від 33% какао-масла) - 115 г
◦ Вершковий крем сир — 267 г


◦ Діаметр 16 см:


◦ Вершкове масло 82% — 150 г
◦ Білий шоколад (від 33% какао-масла) — 150 г
◦ Вершковий крем сир — 350 г


◦ Діаметр 18 см:


◦ Вершкове масло 82% — 190 г
◦ Білий шоколад (від 33% какао-масла) - 190 г
◦ Вершковий крем сир - 445 г


◦ Діаметр 20 см:


◦ Вершкове масло 82% — 235 г
◦ Білий шоколад (від 33% какао-масла) — 235 г
• Вершковий крем сир - 550 г