«Приготування напівфабрикатів з птиці».

Скринька власних напрацювань


 

«Приготування напівфабрикатів з птиці».

 

Тема розділу: «Механічна кулінарна обробка м`яса, м`ясопродуктів сільськогосподарської птиці, субпродуктів та приготування напівфабрикатів.

Тема уроку: «Приготування напівфабрикатів з птиці».

 

Картка – завдання№9

I варіант

(дати письмово повну відповідь на запитання)

  1. Для чого панірують напівфабрикат? Чом сприяє паніровка?
  2. Скільки котлет по-київські можна приготувати з 1 курки?  

 

Картка – завдання№9

II варіант

(дати письмово повну відповідь на запитання)

  1. Для чого напівфабрикат перед паніруванням змочують  льєзоні.
  2. Які гарніри і соуси можна подавати до натуральних смажених виробів із птиці?

 

Картка – завдання№9

III варіант

(дати письмово повну відповідь на запитання)

  1. Проблемна ситуація: при обробці птиці розлилася жовч. Як видалити гіркоту з тушки птиці? Ваші дії?

       2. Яка температура подавання натуральних страв із птиці?