1. Медична робота
2.Методична розробка уроку з професії « Кондитер »
«Приготування шоколадного кексу з наповнювачем»
3.Методичні розробки уроків з професії « Кухар »
«Приготування битків по-вінницькому»
«Приготування соусу білого основного»
Презентація на тему: «Підготовка овочів до фарширування»
Презентація на тему: «Прості та складні форми нарізки овочів»
Презентація на тему: «Приготування страв та гарнірів з варених та припущених овочів.»
Презентація на тему « Приготування страв та гарнірів зі змажених та тушкованих овочів »
Презентація на тему: «Приготування запечених страв з овочів та грибів»
Презентація на тему: «Приготування страв із варених та змажених яєць»
Презентація на тему: «Приготування запечених страв із яєць»
Презентація на тему: «Приготування страв із сиру»
Презентація на тему: «Обробка риби з кістковим та хрящовим кістяком»
Презентація на тему: «Приготування рибних напівфабрикатів»
Презентація на тему: «Механічна кулінарна обробка морепродуктів»
Презентація на тему: «Механічна обробка субпродуктів та приготування з них напівфабрикатів»
Презентація на тему: «Приготування січеної та котлетної маси та напівфабрикати з неї»
Презентація на тему «Приготування бульйонів»
Презентація на тему: «Приготування борщів та солянок»
Презентація на тему: Приготування супів та розсольників
Презентація на тему: «Пюреподібні супи»
Презентація на тему: Приготування соусів
Презентація на тему: «Приготування каш різної консистенції а також страв із каш»
Презентація на тему «Приготування страв із бобових та макаронних виробів»
Презентація на тему «Приготування варених, припущених та тушкованих рибних страв»
Презентація на тему «Приготування страв із змаженої та запеченої риби та морепродуктів»
Презентація на тему «Приготування страв із котлетної та січеної рибної маси»
Презентація на тему «Приготування страв із відвареного та припущеного м'яса, птиці»
Презентація на тему «Приготування страв із змаженого м'яса та птиці»
Презентація на тему «Приготування тушкованих страв із м'яса, птиці та субпродуктів»
Презентація на тему «Приготування запечених страв із м'яса, птиці та субпродуктів»
Презентація на тему «Приготування страв із котлетної та січеної маси м'яса та птиці»
Презентація на тему «Приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники, пельмені, чебуреки»
5. Виступи на семінарах.
Нетворкінг «Крок до майстерності»
Воркшоп «Еконавички у професії» в рамках Європейського року навичок
6.Тестові завдання з професії: «Кухар», кваліфікація III розряд
Тема: «Оволодіння прийомами та придбання навичок механічної кулінарної обробки овочів»
Тема: «Оволодіння прийомами та придбання навичок механічної кулінарної риби».
Тема: «Сортування та кулінарне використання частин яловичини».
Тема: «Сортування та кулінарне використання частин м'яса»
Тема: «Приготування м'ясних напівфабрикатів»
Тема: «Приготування напівфабрикаті із січеної маси»
Тема: «Приготування напівфабрикатів із птиці».
Тема: «Приготування страв із птиці».
Тема: «Приготування змажених натуральних виробів із птиці».
Тема: «Комбіновані та допоміжні способи теплової кулінарної обробки.
Тема: «Теплова кулінарна обробка продуктів»
7.Тестові завдання з професії: «Кондитер», кваліфікація III розряд
Тема: «Приготування масляних кремів»
Тема : Приготування тістечок «Язички шарові»