Тема уроку «Комбіновані та допоміжні способи теплової кулінарної обробки.

Скринька власних напрацювань


 

Тема уроку «Комбіновані та допоміжні способи теплової кулінарної обробки.

 

Картка – завдання№14

Картка безмашинного програмування.

Питання

Код

Відповіді

1.Припускання попередньо обсмажених продуктів з додаванням прянощів і приправ

 

1

1)тушкування;

2)запікання;

3)варіння з наступним обсмажуванням

2.Теплова обробка продуктів у жаровій шафі з доведенням до кулінарної готовності й утворення підсмаженої кірочки

 

2

1)варіння з наступним об смаженням;

2)запікання;

3)тушкування

3.Застосовують, коли продукт ніжний і його не можна смажити, або навпаки, коли він жорсткий і не доходить до готовності при смаженні

 

 

3

1)запікання;

2)тушкування;

3)варіння з наступним обсмажуванням

 

4.Здійснюють, використовуючи газові пальники, для спалювання шерсті, волосків

 

2

1)бланшування;

2)обсмажування;

3)пасерування

5.Короткочасне обшпарювання продукту окропом , або парою з наступним обполіскуванням холодною водою

 

1

1)бланшування;

2)пасерування;

3)обсмалювання

6.Короткочасне обсмажування продукту з жиром або без нього

3

1)термостатування;

2)бланшування;

3)пасерування

7.Підтримування заданої температури страв на роздачі

2

1)бланшування;

2)термостатування;

3)пасерування