«Приготування м`ясних напівфабрикатів»

Скринька власних напрацювань


 

«Приготування м`ясних напівфабрикатів»

 

Тема розділу: «Механічна кулінарна обробка м`яса, м`ясопродуктів сільськогосподарської птиці, субпродуктів та приготування напівфабрикатів.

Тема уроку: «Приготування м`ясних напівфабрикатів»

 

Картка – завдання№7

Iваріант

(дати письмово повну відповідь на запитання)

  1. Назвіть способи кулінарної обробки м`яса, які застосовують при приготуванні м`ясних напівфабрикатів?
  2. Які напівфабрикати готують з натуральної січеної маси?

 

 

 

 

 

Тема уроку: «Приготування м`ясних напівфабрикатів»

Картка – завдання№7

(дати письмово повну відповідь на запитання)

II варіант

  1. Чим відрізняється котлетна маса від січеної маси?
  2. Які напівфабрикати готують із котлетної маси?