Тема: «Оволодіння прийомами та придбання навичок механічної кулінарної риби

Скринька власних напрацювань


 

Тема: «Оволодіння прийомами та придбання навичок механічної кулінарної риби».

 

 

Картка – завдання№3

I варіант

(письмово дати повну відповідь на запитання)

1.Складіть технологічну схему розбирання риби на порціонні шматки – кругляки.

2.Опишіть послідовність обробки судака для фарширування цілим.

 

 

Картка – завдання№3

II варіант

(письмово дати повну відповідь на запитання)

  1. Складіть технологічну схему розбирання риби на філе.

  1. Назвіть способи приготування рибних напівфабрикатів.

 

 

 

Картка – завдання№4

I варіант

(доповніть речення)

  1. Для варіння використовують рибу………
  2. Для смаження основним способом використовують…….
  3. Для запікання використовують…….
  4. Приготування тіста – кляр.

Картка – завдання№4

II варіант

(доповніть речення)

  1. Для припускання використовують……..
  2. Для смаження у фритюрі використовують……..
  3. Для тушкування використовують………
  4. Приготування тіста – кляр.