Тема розділу: «Оволодіння прийомами і придбання навичок механічної кулінарної обробки м`яса (свинина, баранина, телятина)
Тема уроку: «Сортування і кулінарне використання частин м`яса»
Картка – завдання№6
Виконати тестові завдання (оберіть правильну відповідь)
| 
				 Питання  | 
			
				 Код  | 
			
				 Відповідь  | 
		
| 
				 1.Використовують для смаження цілою, порціонними шматочками, в натуральному, панірованому вигляді і дрібними шматочками  | 
			
				 
 1  | 
			
				
  | 
		
| 
				 2.Використовують для смаження цілою, панірованими шматочками і дрібними шматочками  | 
			
				 
 2  | 
			
				
  | 
		
| 
				 3.Викорстовують для смаження і варіння цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками  | 
			
				 
 3  | 
			
				 1)корейку; 2) шийну частину; 3) лопаткова частина  | 
		
| 
				 4.Використовують для смаження фаршированою, для варіння, тушкування дрібними шматочками  | 
			
				 
 1  | 
			
				
  | 
		
| 
				 5. Використовують для смаження цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками  | 
			
				 
 2  | 
			
				
  |