Картка – завдання№1
I варіант
(письмово дати повну відповідь на запитання)
Картка – завдання№1
II варіант
(письмово дати повну відповідь на запитання)
Картка – завдання №2
Тема уроку: «Використання форм нарізування картоплі»
(виконати тести)
№3/п |
Питання |
Відповіді |
код |
1. |
Для смаження у фритюрі, картоплю нарізують |
а)кубиками б) скибочками в) брусочками |
в |
2. |
Для приготування борщів використовують форму нарізки (крім селянського, полтавського) |
а) брусочки б)часточки в) скибочки |
а |
3. |
Для тушкування нарізують картоплю |
а)соломка, скибочки б)брусочки,кружальця в)часточки, кружальця |
в |
4. |
Варену, для приготування запечених страв з м`яса і риби |
а) скибочки, кружальця б)брусочки, кубики в)соломка, часточки |
а |
5. |
Для приготування юшок картопляних картоплю нарізують |
а)часточками б) кубиками в) соломкою |
б |