Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Крем-сир для вирівнювання тортів

Інгрідієнти

Вершковий сир - 400 г

Вершкове масло 82% - 150 г

Цукрова пудра - 80г

Приготування

1. За 30 хвилин до початку приготування крема, дістати вершкове масло з холодильника, нарізати кубиками.

2.  Крем сир дістати з холодильника за 10 хвилин до початку приготування крема.

3. Покласти у глибоку миску вершкове масло та цукрову пудру, збити міксером на високих обертах до побіління та збільшення маси. Не перезбити!

4. Додати вершковий сир і перемішати до однорідності на низьких обертах міксера.

5. Обережно перемішати силіконовою лопаткою та перекласти у кондитерський мішок.