Крижана вода - 85 г
Борошно - 300 г
Вершкове масло 82% - 165 г
Сіль - дрібка
1. З’єднати борошно і холодне масло до стану крихти.
2. Влити крижану воду и перемішати за допомогою міксера.
3. Викласти тісто на стіл і скласти, як конверт 4-5 разів. Сформувати з тіста прямокутник і завернути в харчову плівку.
4. Покласти тісто в холодильник на 2 години.
5.Приготувати форми: змастити вершковим маслом і притрусити борошном. Зробити дно з декільких аркушів фольги та пергаменту.
6. Розкачати тісто товщиною 2-3 мм і перекласти у форму. Зробити дно і борт однієї товщини і висоти.
7. Покласти в морозильну камеру на пів години.
Куряче філе - 200 г
Гриби - 200 г
Цибуля - 1 шт.
Вершкове масло 82% для смаження - 20 г
Сир твердий - 150 г
Моцарелла (кульки)- 30-50 г
Сіль, перець за смаком
1. Нарізати цибулю, гриби та філе курки дрібним кубиком.
2. На рослинній олії підсмажити цибулю до золотого кольору, додати курку і обсмажити. Посолити, поперчити за смаком.
3. На вершковому маслі обсмажити гриби, поперчити, посолити за смаком.
4. З’єднати обсмажені гриби та курку, перемішати. Охолодити до кімнатної температури.
5. Сир нарізати дрібним кубиком, кульки моцарелли розрізати навпіл.
6. Інгредієнти для начинки з куркою та грибами
1. Розморозити шпинат, віджати рідину.
2.Обсмажити на вершковому маслі декілька хвилин і охолодити.
3. Сир розім’яти віделкою, Тверду моцареллу натерти на велику терку.
4. Змішати сир, моцареллу і шпинат, посолити і поперчити за смаком.
5. Помідори та кульки моцарелли розрізати навпіл.
1. Змішати яйця і крохмаль до однорідності.
2. Моцареллу натерти на велику терку.
3.В сотейнику з товстим дном змішати вершки, молоко та яйце з крохмалем.
4.Додати сіль, перець за смаком. Наприкінці додати мускатний горіх.
5.Заварити заливкудо загущення, не кип’ятити.
6.Перелити заливку в іншу миску і охолодити до кімнатної температури.