Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Приготування лимонної начинки.

Інгредієнти для лимонної начинки

Лимонний сік - 150 г

Цукор - 190 г

Яйця - 150 г

Вершкове масло 82% - 45 г

Желатин (220 Bl) - 10 г

Вода для желатина - 60 г

Приготування

1. Замочити желатин в холодній воді на 10 хвилин.

2. Вичавити сок зі свіжого лимона.

3. В сотейник з товстим дном покласти яйця і взбити їх вінчиком. Додати цукор і перемішати до посвітління. Ввести лимонний сік і перемішати.

4. Поставити сотейник на водяну баню і довести масу до 70 °С.

5. Зняти з вогню, ввести вершкове масло і набухший желатин. Перемішати до однорідності.

6. Перелити начинку в іншу тару, накрити харчовою плівкою “в контакт” і охолодити до кімнатної температури.

7. Перед використанням перекласти начинку у кондитерський мішок.