ІНГРЕДІЄНТИ
Сироп глюкози - 48 г
Вершки 30-33% - 95 г
Цукор - 32 г
Сіль - дрібка
Масло вершкове - 24 г
ПРИГОТУВАННЯ
1. Довести вершки до кипіння, але не кип’ятити.
2. Паралельно у сотейнику з товстим дном довести цукор до бурштинового кольору на середньому вогні.
3. Зменшити вогонь, ввести вершки (обережно, буде сильна пара). Почекати декілька секунд, поки цукор та вершки об’єднаються і тільки потім почати мішати силіконовою лопаткою. Після повного об’єднання карамелі, вимкнути вогонь та додати сіль.
4. Перелити у високу склянку через сито та охолодити до 35°С.
5. Додати в склянку вершкове масло (кубиками) кімнатної температури і пробити блендером до об’єднання, перекласти в кондитерський мішок.