Персональний сайт
С.Нечет
майстра виробничого навчання
Головна
Новини
Відео
Портфоліо
Професія
Зворотний зв’язок
Головна
»
Зворотній зв’язок
Контролюйте свої емоції, ваш тон має підтримувати, а не докоряти
Зворотний зв’язок
Залиште своє питання, повідомлення або коментар
Ваше ім’я:
Тема повідомлення:
Ваш Email:
Ваша ссылка для сообщения:
Ваше изображение для сообщения:
Выравнивание по умолчанию
По левом у краю
По правому краю
Смайлы:
Повідомлення:
Меню сайту
Нормативні документи
Методична робота
Виховна робота
Охорона праці
Відкриті уроки
Відеоуроки
ІНТЕРАКТИВНІ ЗАВДАННЯ
Кулінарний словник
Технологічні карти
Галерея
Архів новин
Травень 2023
Квітень 2023
Лютий 2023
Серпень 2022
Грудень 2021
Листопад 2021
Червень 2021
Травень 2021
Квітень 2021
Березень 2021
Грудень 2020
Вересень 2020
Травень 2020
Грудень 2019
Жовтень 2019
Травень 2019
Квітень 2019
Січень 2019
Грудень 2018
Листопад 2018
Листопад 2017
Хмара тегів
3 розряд
4 розряд
багатошарове желе
баунті
бите скло
блюменталь
бокюз
борщ
борщ холодний
буженина
білковий заварний крем
бісквіт основний
бісквітне тісто
вареники
вареники у сучасному стилі
вегетативна група
виконати тестування
випікання
випічка
вироби и
виробниче навчання
виховання
виховна година
виховна робота
відео
відео урок
відеоурок
відеоурок кондитер
відкритий урок
глазур
глазур на желатині
глясе
горохова начинка
гра
документація
другі страви
дріжджове опарне тісто
дріжджове тісто
дюкасс
еклер
желе
з птиці
заварне тісто
заварні трубочки
заварні тістечка
завдання
загальні положення
запіканки
запікання
зворотній зв язок
ка риби
картопля
каша гречана
кваліфікаційна характеристика
кваліфікаційні пробні роботи
кекс
кекс зебра
кекс на кефірі
київський борщ
колектив
комплексне кваліфікаційне завдання
кондитер
котлета
котлета натуральна
котлета по київські
котлетна маса
кращий кухар
крем
крем пломбір
крем масляний крем
креми
критерії оцінювання
кросворд
крученики
крученики з хеку
крученики зі скумбрії
кулінарне використання частин м яса
кухар
кухарі світу
листкове тісто
льодяники
льодяники з ізомальту
лідер
м со
м ясні страви
м ясо
майстер клас
майстер клас
макарони відварні
масляна
масляний крем
масляні креми
методична робота
методичні рекомендації
механічна обробка
млинці
мозаічне желе
молочний соус
молочні соуси
наполеон
напівфабрикат
нарізка овочів
нарізування овочів
натуральні вироби
начинка
начинка горохова
начинка з яблук
ниче навчання
ничого навчання
нобу мацухісавольфганг пак
новини
нормативні документи
ні роботи
обробка грибів
обробка м яса
обробка овочів
обробка риби
обробка судака
овочі
оладки
оладки з кабачків
олівер
омлети
опитування
останні події
перелік
перелік засобів навчання
перелік навчально виробничих робіт
перші страви
печиво
пиріжки смажені
планування
плодові групи
послідовність
послідовність обробки
поурочний план
поурочно тематичний план
презентація
приготування
приготування десертів
приготування калити
приготування кремів
приготування соусів
приготування торта
приготування іжі
присканці
пробні роботи
продукти
професія
професія кухар
професія кондитер
професія кухар
профорієнтація
пташине молоко
птиця
пісочне тісто
пісочно шоколадне
піца
рамзі
ресторан
риба
рибані страви
рибний рулет
рибні страви
розбирання риби
розробка уроку
рулет
рулет з масляним кремом
рулет з риби
рулет рибний
салат
салат з капусти
салат коктейль
салат із огірків
салати
самостійна робота
селянський борщ
сирна запіканка
сирна начинка
сирники
сировина
скумбрія
смаження
смажені страви
снікерс
солянка
сортування
соус
соуси
сочники з сиром
стандарт професійної освіти
страви з круп
страви з птиці
страви з яєць
субпродукти
суфле
суші
січена маса
теленарис
теплова обробка
теплова обробка риби
термінологічний диктант
тест
тести
тести м ясо
тестові завдання
технологічна карта
технологічна схема
технологічні карти
типова програма з професії
томати
торт
торт ангельський
торт кавовий
торт прага
торт пінчер
торти
тюльпани
тістечка
тістечка шарові
уженина
урок
урок виробничого навчання
форми нарізки
філе
червоний оксамит
шарове тісто
шарові трубочки
шарові тістечка
шматочки кругляки
шоколадна глазур
шоколадний кекс
шоколадний торт
шпигування
язички шарові
яєчня
ізомальт
інструкції з охорони праці
інтерактивне завдання
інтерактивні завдання
ісквітне тісто