28 листопада 2018 року в Федорівському центрі професійної освіти відбувся відкритий урок виробничого навчання в 62 групі (професія «Кухар: кондитер»). Урок на тему «Приготування начинок: начинка сирна з родзинками та начинка зі свіжих яблук» проводила майстер виробничого навчання Світлана Петрівна Нечет. Тема програми: «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів».
Під час вступного інструктажу майстер в/н Світлана Петрівна перевірку володіння учнями теоретичного матеріалу провела у формі гри. Учні були об’єднані в команди. Упродовж уроку бали додавалися.
Майстер виробничого навчання доступно викладає матеріал, під час демонстрації технологічного процесу веде бесіду з учнями, наголошуючи на інноваційних прийомах, контролює учнів при цільових обходах. Під час заключного інструктажу проаналізувала роботу учнів, вмотивовано виставила оцінки. Перемогу здобула команда Блажко Валерії. Урок з виробничого навчання розвинув в учнів навички з виконання необхідних прийомів та операцій із приготування начинок для борошняних кондитерських виробів, сприяв вихованню почуття відповідальності за доручену справу, якість та естетичне оформлення страви, прищеплював любов до професії.