Новини

Останні події


Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів

Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів

666628 листопада 2018 року в  Федорівському центрі професійної  освіти відбувся відкритий урок   виробничого навчання в 62 групі (професія «Кухар: кондитер»). Урок на тему «Приготування начинок: начинка сирна з родзинками та начинка зі свіжих яблук» проводила майстер виробничого навчання Світлана Петрівна Нечет. Тема програми: «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів».

Під час вступного інструктажу майстер в/н  Світлана Петрівна перевірку володіння учнями теоретичного матеріалу провела у формі гри. Учні були об’єднані в команди. Упродовж уроку  бали додавалися.

DSC_0022Майстер виробничого навчання доступно викладає матеріал, під час демонстрації технологічного процесу веде бесіду з учнями, наголошуючи на інноваційних прийомах, контролює учнів при цільових обходах. Під час заключного інструктажу проаналізувала роботу учнів, вмотивовано виставила оцінки. Перемогу здобула команда Блажко Валерії. Урок з виробничого навчання  розвинув в учнів навички з  виконання необхідних прийомів та операцій із приготування начинок для борошняних кондитерських виробів, сприяв  вихованню  почуття відповідальності за доручену справу, якість та естетичне оформлення страви, прищеплював любов до професії.

<< Повернутися на попередню сторінку