Персональний сайт
С.Нечет
майстра виробничого навчання
Головна
Новини
Відео
Портфоліо
Професія
Приготування напівфабрикатів з м'яса та сільськогосподарської птиці
Головна
»
Інтерактивні завдання
»
Приготування напівфабрикатів зм'яса та сільськогосподарської птиці
Тестові інтерактивні завдання для перевірки знань
Приготування напівфабрикатів з м'яса та сільськогосподарської птиці
Яку форму мають такі напівфабрикати? (знайдіть пару)
Меню сайту
Нормативні документи
Методична робота
Виховна робота
Охорона праці
Відкриті уроки
Відеоуроки
ІНТЕРАКТИВНІ ЗАВДАННЯ
Кулінарний словник
Галерея
Архів новин
Грудень 2021
Листопад 2021
Червень 2021
Травень 2021
Квітень 2021
Березень 2021
Грудень 2020
Вересень 2020
Травень 2020
Грудень 2019
Жовтень 2019
Травень 2019
Квітень 2019
Січень 2019
Грудень 2018
Листопад 2018
Листопад 2017
Хмара тегів
багатошарове желе
бите скло
блюменталь
бокюз
борщ
борщ холодний
буженина
білковий заварний крем
вегетативна група
виконати тестування
виробниче навчання
виховання
виховна година
виховна робота
відео
відео урок
відеоурок
відкритий урок
глазур
глясе
горохова начинка
гра
документація
другі страви
дріжджове тісто
дюкасс
желе
з птиці
заварне тісто
заварні трубочки
завдання
запікання
зворотній зв язок
ка риби
картопля
київський борщ
колектив
кондитер
котлета
котлета натуральна
котлета по київські
котлетна маса
кращий кухар
крем
крем масляний крем
креми
кросворд
крученики
крученики з хеку
крученики зі скумбрії
кулінарне використання частин м яса
кухар
кухарі світу
лідер
м со
м ясні страви
м ясо
майстер клас
масляний крем
масляні креми
методична робота
методичні рекомендації
механічна обробка
мозаічне желе
молочний соус
молочні соуси
напівфабрикат
нарізка овочів
нарізування овочів
натуральні вироби
начинка
начинка горохова
начинка з яблук
нетрадиційні форми роботи
ниче навчання
ничого навчання
нобу мацухісавольфганг пак
новини
нормативні документи
обробка грибів
обробка м яса
обробка овочів
обробка риби
обробка судака
овочі
оладки з кабачків
олівер
опитування
останні події
перелік
перелік навчально виробничих робіт
перші страви
пиріжки смажені
планування
плодові групи
послідовність
послідовність обробки
поурочний план
поурочно тематичний план
приготування
приготування десертів
приготування калити
приготування соусів
продукти
професія
пташине молоко
птиця
піца
рамзі
ресторан
риба
рибані страви
рибний рулет
рибні страви
розбирання риби
розробка уроку
рулет рибний
салат коктейль
самостійна робота
селянський борщ
сирна запіканка
сирна начинка
сирники
сировина
скумбрія
смаження
смажені страви
солянка
сортування
соус
соуси
страви з круп
страви з птиці
субпродукти
суфле
суші
січена маса
теленарис
теплова обробка
теплова обробка риби
термінологічний диктант
тест
тести
тести м ясо
тестові завдання
технологічна схема
торт
торти
тістечка
урок
урок виробничого навчання
форми нарізки
філе
шарові трубочки
шарові тістечка
шматочки кругляки
шоколадна глазур
шоколадний кекс
язички шарові
інструкції з охорони праці
інтерактивне завдання
інтерактивні завдання