Тема розділу: «Механічна кулінарна обробка м`яса, м`ясопродуктів сільськогосподарської птиці, субпродуктів та приготування напівфабрикатів.
Тема уроку: «Приготування страв з птиці».
Картка – завдання№10
I варіант
(дати письмово повну відповідь на запитання)
1. Як укладають напівфабрикат: котлета натуральна та котлета по-київські? Чому?
2. Яка довжина кісточки у котлет натуральних з птиці? Чому перед подачею готової страви на неї необхідно надіти папільйотку?
Картка – завдання№10
II варіант
(дати письмово повну відповідь на запитання)
1.Які види теплової обробки застосовують для приготування других страв із птиці?
2. Який вид смаження застосовують для приготування «Котлети із філе птиці фаршированої молочним соусом з грибами»? Чому?
Картка – завдання№11
I варіант
(дати письмово повну відповідь на запитання)
1.Перерахуйте та запишіть із яких операцій складається механічна кулінарна обробка птиці
2. Чому напівфабрикат «Котлета по-київські» смажать у фритюрі а не основним способом.
Тема уроку: «Приготування страв з птиці».
Картка – завдання№11
II варіант
(дати письмово повну відповідь на запитання)
Перерахуйте і запишіть основний набір сировини та послідовність приготування страви «Котлета по-київські».