«Сортування і кулінарне використання частин м`яса»

Скринька власних напрацювань


 

«Сортування і кулінарне використання частин м`яса»

 

Тема розділу: «Оволодіння прийомами і придбання навичок механічної кулінарної обробки м`яса (свинина, баранина, телятина)

Тема уроку:  «Сортування і кулінарне використання частин м`яса»

Картка – завдання№6

Виконати тестові завдання (оберіть правильну відповідь)

 

Питання

Код

Відповідь

1.Використовують для смаження цілою, порціонними шматочками, в натуральному, панірованому вигляді і дрібними шматочками

1

  1. корейка;
  2. лопаткова частина;
  3. грудинка

2.Використовують для смаження цілою, панірованими шматочками і дрібними шматочками

2

  1. грудинка;
  2. тазостегнова частина;
  3. шийну частину

3.Викорстовують для смаження і варіння цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками

3

       1)корейку;

       2) шийну частину;

       3) лопаткова частина

4.Використовують для смаження фаршированою, для варіння, тушкування дрібними шматочками

1

  1. грудинку;
  2. корейку;
  3. тазостегнова частина

5. Використовують для смаження цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками

2

  1. грудинку;
  2. шийна частина;
  3. корейку