Тема розділу: «Оволодіння прийомами і придбання навичок механічної кулінарної обробки м`яса (свинина, баранина, телятина)
Тема уроку: «Сортування і кулінарне використання частин м`яса»
Картка – завдання№6
Виконати тестові завдання (оберіть правильну відповідь)
Питання |
Код |
Відповідь |
1.Використовують для смаження цілою, порціонними шматочками, в натуральному, панірованому вигляді і дрібними шматочками |
1 |
|
2.Використовують для смаження цілою, панірованими шматочками і дрібними шматочками |
2 |
|
3.Викорстовують для смаження і варіння цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками |
3 |
1)корейку; 2) шийну частину; 3) лопаткова частина |
4.Використовують для смаження фаршированою, для варіння, тушкування дрібними шматочками |
1 |
|
5. Використовують для смаження цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками |
2 |
|