Картка – завдання№14
Картка безмашинного програмування.
Питання |
Код |
Відповіді |
1.Припускання попередньо обсмажених продуктів з додаванням прянощів і приправ |
1 |
1)тушкування; 2)запікання; 3)варіння з наступним обсмажуванням |
2.Теплова обробка продуктів у жаровій шафі з доведенням до кулінарної готовності й утворення підсмаженої кірочки |
2 |
1)варіння з наступним об смаженням; 2)запікання; 3)тушкування |
3.Застосовують, коли продукт ніжний і його не можна смажити, або навпаки, коли він жорсткий і не доходить до готовності при смаженні |
3 |
1)запікання; 2)тушкування; 3)варіння з наступним обсмажуванням
|
4.Здійснюють, використовуючи газові пальники, для спалювання шерсті, волосків |
2 |
1)бланшування; 2)обсмажування; 3)пасерування |
5.Короткочасне обшпарювання продукту окропом , або парою з наступним обполіскуванням холодною водою |
1 |
1)бланшування; 2)пасерування; 3)обсмалювання |
6.Короткочасне обсмажування продукту з жиром або без нього |
3 |
1)термостатування; 2)бланшування; 3)пасерування |
7.Підтримування заданої температури страв на роздачі |
2 |
1)бланшування; 2)термостатування; 3)пасерування |