Тема уроку: «Приготування смажених натуральних виробів із птиці».

Скринька власних напрацювань


 

Тема уроку: «Приготування смажених натуральних виробів із птиці».

 

Картка – завдання№12

Картка безмашинного програмування.

Питання

Код

Відповіді

1.Які натуральні вироби з кісточкою готують із птиці.

 

 

 

1,2,3

1)котлети із філе птиці фаршированим соусом молочним з грибами;

2)котлети із філе птиці паніровані смажені;

3)птиця по-столичному (шніцель);

4)котлети по-київські

2.Яку форму мають котлети з філе паніровані смажені.

 

   

    3

1)грушеподібну;

2)круглу;

3)овальну;

4)овально- приплюснуту

3.Для приготування яких натуральних виробів із птиці застосовують спосіб смаження у фритюрі

 

 

 

1,4

1)котлети по-київські;

2)котлети із філе птиці паніровані смажені;

3)птиця по-столичному(шніцель);

4)котлети із філе птиці фаршированим соусом молочним з грибами

4.Яку використовують паніровку для приготування шніцеля по-столичному

 

 

4

1)мелені сухарі;

2)льє зон і біла паніровка;

3)подвійна паніровка;

4)льє зон і черствий білий хліб, нарізаний соломкою без скоринки

5.Який термін реалізації котлети по-київські

 

3

1)3години;

2)24години;

3)на замовлення

6.Який вихід готової страви «Котлета із філе птиці панірована смажена»

 

     4

  1.  

2)293 гр.;

  1.  
  2.  

 

 

Картка – завдання№13

Картка безмашинного програмування.

Питання

Код

Відповіді

1.Які натуральні вироби із птиці готують з кісточкою

 

 

1

1)птиця по-столичному(шніцель);

2)котлети із філе птиці паніровані смажені;

3)котлета по-київські;

4) котлета із філе птиці фарширована соусом молочним з грибами

2.Яка форма котлет із філе птиці фаршированої соусом молочним і грибами

 

3

1)овальна;

2)кругла;

3)грушоподібна;

4)овально-приплюснута

3.Які натуральні вироби із птиці смажать основним способом

 

 

 

2,3

1)котлети по-київські;

2)котлети із філе птиці паніровані смажені;

3)птиця по-столичному(шніцель);

4)котлети із філе птиці фаршированим соусом молочним з грибами

4.Для приготування котлет по-київські, яку використовують паніровку

 

 

3

1)льєзон і біла паніровка;

2)мелені сухарі;

3)подвійна паніровка у льєзоні і мелених сухарях;

4)біла паніровка

5.В яких цехах готують котлети натуральні

 

 

2

1)м`ясний цех;

2)гарячий цех;

3)подвійна паніровка;

4)льєзон і черствий білий хліб нарізаний соломкою без скоринки

6.Який вихід готового шніцелю по-столичному

 

2

1)100гр.;

2)130гр.;

3)133гр.;

4)128г.