Картка – завдання№12
Картка безмашинного програмування.
Питання |
Код |
Відповіді |
1.Які натуральні вироби з кісточкою готують із птиці. |
1,2,3 |
1)котлети із філе птиці фаршированим соусом молочним з грибами; 2)котлети із філе птиці паніровані смажені; 3)птиця по-столичному (шніцель); 4)котлети по-київські |
2.Яку форму мають котлети з філе паніровані смажені. |
3 |
1)грушеподібну; 2)круглу; 3)овальну; 4)овально- приплюснуту |
3.Для приготування яких натуральних виробів із птиці застосовують спосіб смаження у фритюрі |
1,4 |
1)котлети по-київські; 2)котлети із філе птиці паніровані смажені; 3)птиця по-столичному(шніцель); 4)котлети із філе птиці фаршированим соусом молочним з грибами |
4.Яку використовують паніровку для приготування шніцеля по-столичному |
4 |
1)мелені сухарі; 2)льє зон і біла паніровка; 3)подвійна паніровка; 4)льє зон і черствий білий хліб, нарізаний соломкою без скоринки |
5.Який термін реалізації котлети по-київські |
3 |
1)3години; 2)24години; 3)на замовлення |
6.Який вихід готової страви «Котлета із філе птиці панірована смажена» |
4 |
2)293 гр.; |
Картка – завдання№13
Картка безмашинного програмування.
Питання |
Код |
Відповіді |
1.Які натуральні вироби із птиці готують з кісточкою |
1 |
1)птиця по-столичному(шніцель); 2)котлети із філе птиці паніровані смажені; 3)котлета по-київські; 4) котлета із філе птиці фарширована соусом молочним з грибами |
2.Яка форма котлет із філе птиці фаршированої соусом молочним і грибами |
3 |
1)овальна; 2)кругла; 3)грушоподібна; 4)овально-приплюснута |
3.Які натуральні вироби із птиці смажать основним способом |
2,3 |
1)котлети по-київські; 2)котлети із філе птиці паніровані смажені; 3)птиця по-столичному(шніцель); 4)котлети із філе птиці фаршированим соусом молочним з грибами |
4.Для приготування котлет по-київські, яку використовують паніровку |
3 |
1)льєзон і біла паніровка; 2)мелені сухарі; 3)подвійна паніровка у льєзоні і мелених сухарях; 4)біла паніровка |
5.В яких цехах готують котлети натуральні |
2 |
1)м`ясний цех; 2)гарячий цех; 3)подвійна паніровка; 4)льєзон і черствий білий хліб нарізаний соломкою без скоринки |
6.Який вихід готового шніцелю по-столичному |
2 |
1)100гр.; 2)130гр.; 3)133гр.; 4)128г. |