Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Холодний чизкейк

ІНГРЕДІЄНТИ

Цукор - 69 г

Вершки 30-33% - 130 г

Кукурудзяний крохмаль - 7 г

Желатин 220 Блюм - 4,5 г

Холодна вода для желатину- 22,5 г

Ванільна есенція - 3-4 краплі

Крем-сир - 285 г

ПРИГОТУВАННЯ

1. Замочити у холодній воді желатин на 5-10 хвилин.

2. Змішати цукор та крохмаль.

3. В сотейник з товстим дном влити вершки, додати суміш цукру з крохмалєм і підігріти до 40°C,

4. Злегка збити яйце, влити в нього частину теплих вершків, перемішати. Дати яйцям адаптуватися до гарячої температури і повернути в сотейник до залишившихся вершків. 

5. Заварити масу до 80 °C. Перелити в іншу миску.

6. Додати желатинову масу і перемішати. Остудити до 30 °С.

7. Покласти крем-сир в чашу і трохи перемішати міксером на низьких обертах (розбити сир).

8. Додати заварну основу і перемішати до однорідності.

9. Вилити в два кільця і поставити в холодильник до повного застигання на 4-6 годин.

10. Перед збіркою торта поставити кільця в морозильну камеру на 15 хвилин.