ІНГРЕДІЄНТИ
Цукор - 69 г
Вершки 30-33% - 130 г
Кукурудзяний крохмаль - 7 г
Желатин 220 Блюм - 4,5 г
Холодна вода для желатину- 22,5 г
Ванільна есенція - 3-4 краплі
Крем-сир - 285 г
ПРИГОТУВАННЯ
1. Замочити у холодній воді желатин на 5-10 хвилин.
2. Змішати цукор та крохмаль.
3. В сотейник з товстим дном влити вершки, додати суміш цукру з крохмалєм і підігріти до 40°C,
4. Злегка збити яйце, влити в нього частину теплих вершків, перемішати. Дати яйцям адаптуватися до гарячої температури і повернути в сотейник до залишившихся вершків.
5. Заварити масу до 80 °C. Перелити в іншу миску.
6. Додати желатинову масу і перемішати. Остудити до 30 °С.
7. Покласти крем-сир в чашу і трохи перемішати міксером на низьких обертах (розбити сир).
8. Додати заварну основу і перемішати до однорідності.
9. Вилити в два кільця і поставити в холодильник до повного застигання на 4-6 годин.
10. Перед збіркою торта поставити кільця в морозильну камеру на 15 хвилин.