| 
				 Склад продуктів  | 
			
				 Брутто  | 
			
				 Нетто  | 
		
| 
				 Картопля  | 
			
				 400  | 
			
				 300  | 
		
| 
				 Макарони, локшина домашня або фігурні вироби  | 
			
				 40  | 
			
				 40  | 
		
| 
				 Морква  | 
			
				 50  | 
			
				 40  | 
		
| 
				 Цибуля ріпчаста  | 
			
				 24  | 
			
				 20  | 
		
| 
				 Цибуля зелена  | 
			
				 26  | 
			
				 20  | 
		
| 
				 Маргарин столовий  | 
			
				 10  | 
			
				 10  | 
		
| 
				 Бульйон або вода  | 
			
				 750  | 
			
				 750  | 
		
Технологія приготування.
Овочі нарізують у залежності від використання макаронних виробів: картоплю - брусочками або кубиками, коріння - брусочками, соломкою або кубиками, цибулю шаткують або дрібно подрібнюють. Моркву і цибулю пасерують.
У кип`ячий бульйон або воду кладуть макарони і варять 10-15 хв., потім додають картоплю і пасеровані овочі і варять до готовності. Локшину додають у юшку разом з картоплею макаронні вироби за 10-15хв. до готовності юшки. Додають сіль, спеції.
Домашню локшину просіюють від борошна, кладуть у кип`ячу воду на 1-2хв., відціджують і додають у юшку за 10-15хв. до готовності.
Юшку готують з курятини, субпродуктами птиці, яловичини, м`ясними консервами або грибами. Можна готувати з томатним пюре (10гр. на 1000г. юшки)
Вимоги до якості:
Бульйон трохи каламутний, молочний суп білий. Овочі нарізані соломкою. Макаронні вироби, овочі нерозварені, зберегли форму. Смак — властивий макаронним виробам і бульйону, з якого приготували суп, без кислого присмаку і запаху пригорілого молока, запах пасерованих овочів і спецій.