Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Полуничне компоте

ІНГРЕДІЄНТИ

Полуниця - 140 г

Цукор - 30 г

Кукурудзяний крохмаль - 5 г

Желатин - 5,5 г

Вода для желатина - 28 г

ПРИГОТУВАННЯ

1. Змішати цукор та кукурудзяний крохмаль.

2. Полуницю нарізати на кубики.

3. Замочити у холодній воді желатин на 5-10 хвилин.

4. У сотейнику з товстим дном прогріти полуницю до 45°С і ввести дощиком цукор з крохмалем. Довести масу до кипіння, постійно помішуючи, проварити 10-20 секунд після закипання.

5. Додати желатинову масу і перемішати.

6. Перелити полуничне компоте в три форми Ø 12 см і поставити в морозильну камеру до повного застигання (3-5 годин).