Лимонний сік - 150 г
Цукор - 190 г
Яйця - 150 г
Вершкове масло 82% - 45 г
Желатин (220 Bl) - 10 г
Вода для желатина - 60 г
1. Замочити желатин в холодній воді на 10 хвилин.
2. Вичавити сок зі свіжого лимона.
3. В сотейник з товстим дном покласти яйця і взбити їх вінчиком. Додати цукор і перемішати до посвітління. Ввести лимонний сік і перемішати.
4. Поставити сотейник на водяну баню і довести масу до 70 °С.
5. Зняти з вогню, ввести вершкове масло і набухший желатин. Перемішати до однорідності.
6. Перелити начинку в іншу тару, накрити харчовою плівкою “в контакт” і охолодити до кімнатної температури.
7. Перед використанням перекласти начинку у кондитерський мішок.