Інгредієнти
Яйця - 130 г
Цукор - 120 г
Ванільний екстракт - 3-4 краплі
Борошно - 150 г
Розпушувач - 1 ч. л.
Молоко 3,2% - 70 г
Рослинна олія - 37 г
ПРИГОТУВАННЯ
1. Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
2. Розігріти духову шафу до 170°С.
3. Змішати борошно з розпушувачем, просіяти. Перемішати.
4. Молоко підігріти і змішати з рослинною олією.
5.Збити яйця до пивної піни і ввести за декілька заходів цукор. Додати ванільний екстракт або есенцію. Збити до пишного стабільного стану на високих обертах. Силіконова лопатка повинна залишати слід.
6. Влити половину рідких інгредієнтів і перемішати міксером на низьких обертах.
7. Всипати половину сухих інгредієнтів і перемішати міксером на низьких обертах майже до однорідності.
8. Влити другу половину рідких інгредієнтів і перемішати.
9. Всипати другу половину сухих інгредієнтів і перемішати до однорідності на низьких обертах міксера.
10. Вилити тісто в два кільця Ø 14 см, розрівняти і поставити в духову шафу на випікання. Режим - верх-низ, температура 170 °C, час - 25-35 хв.
11. Остудити бісквіт, загорнути в харчову плівку “в контакт” і поставити в холодильник на стабілізацію на 6-8 годин.
12. Розрізати кожен бісквіт на 2 коржі висотою 1,5-2,5 см.