Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Шоколадний крем

ІНГРЕДІЄНТИ

 Маскарпоне - 150 г

Вершки 30-33% - 103 г

Шоколад молочний- 91 г

Шоколад темний - 19 г

Печиво “Орео” - 4-5 шт.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Довести вершки до кипіння, але не кип’ятити.

2. У високу склянку покласти молочний та темний шоколад. Вилити на них гарячі вершки. Почекати 1-2 хвилини і пробити блендером.

3. Накрити харчовою плівкою в контакт і поставити  в холодильник на 4-6 годин на стабілізацію.

4. В чашу покласти холодний маскарпоне і шоколадний ганаш, збити до стабільного пишного стану на низьких обертах міксера. Обережно, не перезбити!

5. Перекласти в кондитерський мішок.