Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Вареники ліниві з сиром

 

Інструкційно  - технологічна карта

Вареники ліниві (напівфабрикати)

 

Рецептура № 490. Збірник технологічних карт на страви і кулінарні вироби, 2012р.

Назва сировини

Витрати сировини на 1000 г

Технологія приготування

брутто

нетто

В протертий сир додають борошно, яйця, цукор, сіль і ретельно перемішують до однорідної маси. Потім масу розкачують пластом товщиною 10-12 мм. І розрізають на смужки шириною 25 мм. Смужки нарізають на шматочки прямокутної або трикутної форми.

 

Сир (кисломолочний)

837

820

Борошно пшеничне

115

115

Яйця

1 ½ шт.

60

Цукор

60

60

Сіль

8

8

Вихід

  •  

1000

 

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – напівфабрикат вареників зберіг прямокутну або трикутну форму.

Смак і запах – злегка солодкуваті, з приємною кислинкою.

Колір – білий або злегка жовтуватий.

Консистенція – ніжна, однорідна, без частинок непротертого сиру.