Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Технологічна карта

Яєчня з гарніром

 

 

Склад продуктів

Брутто

Нетто

  Яйце куряче: 3 штуки

3 штуки

120гр

  Помідори: 1 штука

 

 1 штука

  Білі гриби: 50 г

 

50 г

  Шинка: 10 г

 

10 г

  Рослинна олія:

 

2 ст. л.

 

Технологія приготування.

 

Яєчню можна готувати з різними гарнірами – салом шпик, томатами, картоплею або баклажанами, грибами, цибулею, ковбасою, шинкою, сосисками, сардельками, грудинкою, житнім хлібом, твердим сиром.

Для приготування  гарнірів  сало шпик  нарізують  скибочками або кубиками і обсмажують до золотистою кольору, сиру або варену картоплю, баклажани, томати нарізують скибочками і обсмажують. М’ясні продукти нарізують кубиками, скибочками, соломкою чи кружальцями (сосиски і ковбасу) і обсмажують 2-3 хв. на порціонній сковороді основним способом. Житній хліб нарізують кубиками або скибочками і підсмажують. Ріпчасту цибулю шаткують і пасерують.

На підготовлений гарнір обережно випускають сирі яйця, солять і смажать до повного загусання білка.

Подають так само, як і яєчню натуральну.

Вимоги до якості:

Яєчня зберігає форму і має напіврідкий жовток. Краї яєчні не підсушені.