Новини

Останні події


«Обробка бульбоплодів та коренеплодів, форми нарізування і їх кулінарне використання»

«Обробка бульбоплодів та коренеплодів, форми нарізування і їх кулінарне використання»

У групі №6 ( професія: «Кухар; Кондитер» I курс), майстром виробничого навчання Нечет Світланою Петрівною було проведено дистанційний урок на тему «Обробка бульбоплодів та коренеплодів, форми нарізування і їх кулінарне використання». Метою уроку було ознайомити та навчити учнів технологічно вірно нарізувати овочі для приготування страв, дотримуватись під час виконання вправ правил санітарії і гігієни та правил з безпеки життєдіяльності. 

У відео уроці показано правильну організацію робочого місця, вміння користуватись інструментом, підготовка овочів до нарізування та правильне перекладання овочів з обробної дошки у посуд. Під час відео уроку продемонстровано виконання простих форм нарізування, а саме: часточки, кубики, брусочки, скибочки, кружальця. У заключній частині уроку  учні отримали домашнє завдання – виконати самостійно прості форми нарізки овочів, сфотографувати і здати на оцінювання.

 

 

 

 

 

<< Повернутися на попередню сторінку