Тема: «Оволодіння прийомами та придбання навичок механічної кулінарної риби».
Картка – завдання№3
I варіант
(письмово дати повну відповідь на запитання)
1.Складіть технологічну схему розбирання риби на порціонні шматки – кругляки.
2.Опишіть послідовність обробки судака для фарширування цілим.
Картка – завдання№3
II варіант
(письмово дати повну відповідь на запитання)
- Складіть технологічну схему розбирання риби на філе.
- Назвіть способи приготування рибних напівфабрикатів.
Картка – завдання№4
I варіант
(доповніть речення)
- Для варіння використовують рибу………
- Для смаження основним способом використовують…….
- Для запікання використовують…….
- Приготування тіста – кляр.
Картка – завдання№4
II варіант
(доповніть речення)
- Для припускання використовують……..
- Для смаження у фритюрі використовують……..
- Для тушкування використовують………
- Приготування тіста – кляр.