1. Медочна робота
2.Методична розробка уроку з професії «Кондитер»
«Приготування шоколадного кексу з наповнювачем»
3.Методичні розробки уроків з професії «Кухар»
«Приготування битків по-вінницькому»
«Приготування соусу білого основного»
Презентація на тему: «Підготовка овочів до фарширування»
Презентація на тему: «Прості та складні форми нарізки овочів»
Презентація на тему: «Приготування страв і гарнірів з варених та припущених овочів.»
Презентація на тему «Приготування страв і гарнірів з смажених та тушкованих овочів»
5. Виступи на семінарах.
Нетворкінг «Крок до майстерності»
Воркшоп «Еконавички в професії» в рамках Європейського року навичок
6.Тестові завдання з професії: «Кухар», кваліфікація III розряд
Тема: «Оволодіння прийомами і придбання навичок механічної кулінарної обробки овочів»
Тема: «Оволодіння прийомами та придбання навичок механічної кулінарної риби».
Тема: «Сортування та кулінарне використання частин яловичини».
Тема: «Сортування і кулінарне використання частин м`яса»
Тема: «Приготування м`ясних напівфабрикатів»
Тема: «Приготування напівфабрикаті з січеної маси»
Тема: «Приготування напівфабрикатів з птиці».
Тема: «Приготування страв з птиці».
Тема : «Приготування смажених натуральних виробів із птиці».
Тема : «Комбіновані та допоміжні способи теплової кулінарної обробки.
Тема: «Теплова кулінарна обробка продуктів»
7.Тестові завдання з професії: «Кондитер», кваліфікація III розряд
Тема : « Приготування масляних кремів»
Тема : Приготування тістечок «Язички шарові»