Методична робота

Скринька власних напрацювань


 

Методична робота

 

1. Медочна робота

Методичні рекомендації

Презентація на тему:"Розвиток творчих здібностей здобувачів закладів професійної освіти, як умова створення компетентої особистості"

2.Методична розробка уроку з професії «Кондитер»

«Приготування шоколадного кексу з наповнювачем»

 

3.Методичні розробки уроків з професії «Кухар»

«Приготування битків по-вінницькому»

«Приготування соусу білого основного»

4. Презентації до уроків

Презентація на тему: «Підготовка овочів до фарширування»

Презентація на тему: «Прості та складні форми нарізки овочів»

Презентація на тему: «Приготування страв і гарнірів з варених та припущених овочів.»

Презентація на тему «Приготування страв і гарнірів з смажених та тушкованих  овочів»

Презентація на тему: «Приготування запечених страв з овочів та грибів»

5. Виступи на семінарах.

Нетворкінг «Крок до майстерності» 

Воркшоп «Еконавички в професії» в рамках Європейського року навичок

 

6.Тестові завдання з професії: «Кухар», кваліфікація III розряд

 

Тема: «Оволодіння прийомами і придбання навичок механічної кулінарної обробки овочів»

Тема: «Оволодіння прийомами та придбання навичок механічної кулінарної риби».

Тема: «Сортування та кулінарне використання частин яловичини».

Тема: «Сортування і кулінарне використання частин м`яса»

Тема: «Приготування м`ясних напівфабрикатів»

Тема: «Приготування напівфабрикаті з січеної маси»

Тема: «Приготування напівфабрикатів з птиці».

Тема: «Приготування страв з птиці».

Тема : «Приготування смажених натуральних виробів із птиці».

Тема : «Комбіновані та допоміжні способи теплової кулінарної обробки.

Тема: «Теплова  кулінарна обробка продуктів»

Тема: «Приготування соусів»

7.Тестові завдання з професії: «Кондитер», кваліфікація III розряд

Тема : « Приготування масляних кремів»

Тема : Приготування тістечок «Язички шарові»

Тема : Приготування тістечок «Шарові трубочки»

Тема : «Приготування заварного тіста»