Технологічні карти
2.«Юшка картопляна з макаронними виробами»
4. «Борщ з картоплею та капустою»
11. «Салат з білоголової капусти»
13. Запіканка рисова, манна, пшенична, пшоняна.
17. Присканці (оладки) з яблуками
19. Інструкційно-техгологічна картка «Приготування сметанних соусів»
20. Технологічна картка «Приготування молочних соусів»
21. Технологічна карта «Приготування соусу білого основного і його похідних»
22. Технологічна карта «Приготування соусу червоного основного і його похідних»
23. Технологічна карта «Приготування заправки для салатів»
24. Техгологічна карта «Приготування солодких соусів»
4. Меренговий торт «Новорічна ялинка»
5. МЕРЕНГОВИЙ ТОРТ З ПОЛУНИЦЕЮ
9. Желейний сироп для покриття ягід.
15. Приготування лимонної начинки.
17. Приготування крему «Пломбір».
19. ПРИГОТУВАННЯ КРЕМУ «ШАРЛОТ»