Технологічні карти

Шедевр не має рецепту... Кожен його готує з ароматом власних відчуттів


 

Технологічні карти

 

Професія: «Кухар»

 

 

1. «Юшка овочева»

2.«Юшка картопляна з макаронними виробами»

3.«Юшка картопляна з крупою»

4. «Борщ з картоплею та капустою»

5.«Вареники з картоплею»

6.«Каша манна молочна»

7. «Каша гречана розсипчаста»

8. «Макарони відварні»

9. «Салат із свіжих томатів»

10. «Салат з білоголової капусти»

11. Салат «Весна»

12. Запіканка рисова, манна, пшенична, пшоняна.

13. Омлет натуральний

14. Яєчня з гарніром

15. Млинці на кислому молоці

16. Присканці (оладки) з яблуками

17. Салат із свіжих огірків

 

         Професія:  «Кондитер»

 

1. «Кіш»

2. Ідеальне тісто для піци.

3. Бенто - торт «Тірамісу»

4. Меренговий торт «Новорічна ялинка»

5. МЕРЕНГОВИЙ ТОРТ  З ПОЛУНИЦЕЮ

6. Меренговий рулет

7. Чизкейк «Нью-Йорк»

8. Макарон

9. Желейний сироп для покриття ягід.

10. Мусовий торт

11. Мусові тістечка.

12. Торт «Молочна дівчинка»

13. Приготування ганашу.

14.Солона карамель

15. Приготування лимонної начинки.

16. Сироп для просочування.

17. Приготування крему «Пломбір».

18. КРЕМ   «ГЛЯСЕ»

19. ПРИГОТУВАННЯ  КРЕМУ «ШАРЛОТ»

20. Карамельний крем

21. Крем- чіз на вершках

22. Шоколадний крем

23. Крем-сир для вирівнювання тортів.

24. Крем - мус.

25. Полуничний крем-мус.

26. Полуничне компоте.

27. Холодний чізкейк

28. Шоколадний бісквіт

29. Шифоновий бісквіт

30. Шоколадно-медове тісто.

31. Бісквітний торт «Снікерс»

32. Бісквітний торт «Орео»

33. Шоколадний медівник.

34. Торт "Полуничний пломбір"